Godt nytt år fra oss i Rubic!

Vi i Rubic vil gjerne takke for denne fine reisen gjennom dette året. 

Det har vært mange høydepunkter, ikke minst at Ski-Norge har omfavnet vår frivilligløsning, som i dag brukes av Holmenkollen Skifestival, World Cup Lillehammer, World Cup Kvitfjell, Vikersund hoppsenter, Ski-NM på Gjøvik og Skiforeningen. Nå kommer festival-Norge etter, med Tons of Rock i spissen. Norway Cup er også ombord.

Stadig flere foreninger velger også Rubic. I år har vi blant annet ønsket velkommen Norsk Tempoklubb, Mercedes-Benz Entusiastklubb, Supporterklubb, IL Heming, Fossum IF, Alta IF og Norsk Reservistforbund. 

Det hele begynte med å lage et medlemssystem for idrettslag, som også omfattet et banefordelingssystem. Rubic Lokasjon vil ta over for den gamle banefordelingen. Denne modulen vil også sette oss i stand til å utvikle oss videre på dette området.  Denne og flere nye funksjoner skal være grunnlaget for mange nye muligheter for Idretts-Norge.

2022 har vært et travelt på utviklingsavdelingen og vi har flere moduler som vi nå skal lansere utover 2023. Mye av dette arbeidet har ikke vært synlig for dere til nå men vil komme utover det nye året.
Dette omfatter blant annet utfasing av appen «LagetMitt» med den nye Rubic Connect-appen. Rubic Connect vil være en mobil-app for alle våre løsninger og tilbyr i tillegg flere nye funksjoner som for eksempel forbedring av kommunikasjon, adgangskontroll og digital nøkkel.

Vi ønsker et godt nytt år fra alle oss i Rubic.

Hilsen alle oss i RUBIC AS

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn