Full kontroll på funksjonærene

MER TID TIL ARRANGEMENT

Vi hjelper arrangører med å få kontroll på funksjonærer og frivillige under arrangementer. Glem manuelle systemer som tar for mye tid.

Rubic er et tidsbesparende verktøy brukt under World Cup Kvitfjell, World Cup Lillehammer, Peer Gynt og Furusjøen Rundt.

Gjør det enkelt med Rubic

Prøv helt kostnadsfritt for å se om Rubics Medlemssystem kan spare foreningen deres tid og gi bedre kontroll.

Våre priser

Vi hjelper deg med å komme i gang

Vi har en etableringskostnad som dekker oppstarts hjelp, for at din forening kommer godt i gang med det nye medlemssystemet. Vårt hovedmål er at overgangen til et nytt system skal være enklest mulig. Det betyr at Rubic hjelper deg med jobben som må gjøres ved et bytte. Alt fra oppsett mot NIF(kun idrett), overføring av medlemmer og sette medlemmer inni grupper. Vi gir også en grundig opplæring av Rubic for at din forening føler seg trygg med det nye systemet.

Betalingsløsning

Rubic Kompis

Når du inngår en kompisavtale med Rubic får du en partner. Vi lytter alltid til deres ønsker og gir råd og veiledning om det skulle være noe dere lurer på. Samarbeidet kan vare så lenge dere ønsker støtte og har behov for vår hjelp.

Sett bort de oppgavene dere ikke har tid eller lyst til å utføre, og la heller oss gjøre det. Med vår kompetanse og innsikt i hva som skal til for å lykkes, er dere i de tryggeste hender.

970 organisasjoner og over 200000 brukere