Mer tid til motorsykkel

Med over 1500 medlemmer nasjonalt og ti lokalklubber, ble det tidkrevende for BMW MC Norge å håndtere medlemsregister og kontingenter. I dag har de tatt i bruk Rubic, og kan bruke mer tid på hovedgeskjeften – motorsykler.

Nærmere bestemt; BMW-motorsykler. Klubben fikk sin start under Ålesund-treffet i 1980, da BMW-folket bestemte seg for å arrangere et eget treff, og samlet 35 BMW-interesserte i Namdalen senere samme år. I dag teller klubben over 1500, har eget medlemsblad, og samler BMW-interesserte fra inn- og utland til eget treff hvert år.
– Alt gjøres jo frivillig, og det ble etterhvert mye for kassereren å holde styr på. Det tok for mye tid, og ble for komplisert. Ingen vil ta på seg et frivillig verv som krever 10-20 arbeidstimer i uka, sier leder Geir Ottar Enger.

Enklere system

I dag får medlemmene en mail med lenke til sin Rubic-profil, og kan sjekke at alle opplysninger stemmer. Dersom de ønsker å legge til medlemskap i mer enn en klubb, velger de også det, før fakturaen ligger klar i systemet.

Mange klubber

– BMW MC Norge har ti lokalklubber, og foruten medlemskap i hovedklubben, så er for eksempel jeg også medlem i lokallaget Øst og lokallaget på Gjøvik. Det betyr at man egentlig betaler avgift til tre ulike lag som skal fordeles. I tillegg skal det formidles informasjon både fra hovedklubben og lokalklubben, forteller Enger, som bruker Rubic både til å holde oversikt over pengeflyten, og samtidig sende rett info til rett klubb – til rett tid.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn