Kvam IL

Kvam IL i Gudbrandsdalen har fått medlemssystemet de alltid har ønsket seg, og har full kontroll på kontingenter og dugnader.

Ole-Petter Brendstuen, Kvam IL

Når bortimot hele bygda står på medlemslista, er det viktig å holde orden i klubbdriften, og da idrettslaget tok steget opp på elektronisk medlemshåndtering, var Rubic et klart valg for Ole-Petter Brendstuen og resten av Kvam IL.

– Vi ble en slags pilot, delvis fordi programmene var utviklet her i bygda. Det var først etter å ha sett på flere andre muligheter, men det var ingen som hadde akkurat det vi ønsket oss. Vi hadde en lang liste med våre behov, og vi har fått akkurat det vi trenger, forteller Brendstuen.

Generasjonsskifte

I dag går all medlemshåndtering, kioskbemanning og SMS-kommunikasjon med medlemmene gjennom Rubic-systemet, og om ikke lenge tas det også i bruk for trippelen Furusjøen Rundt. Men selv om alt kan gjøres automatisk, er det enkelte ting man slett ikke forandrer på.

– Før Rubic gikk vi på døra til folk med kontingentinnsamling. Bygda var delt inn i 20 roder, og vi samlet inn kontingenten i cash. Om noen ikke var hjemme, fikk de en faktura i postkassen. Det er mange som har blitt vant til det, og fortsatt vil at vi skal komme på besøk, humrer klubblederen. Rubic støtter derfor gammeldags papirfaktura med KID-betaling for de som trenger det.

Sterkt foreningsliv

Brendstuen mener bygdas størrelse har mye å si for idrettslagets suksess.

– Vi har et sterkt foreningsliv, og alle vil være med. Ikke minst har vi mange passive medlemmer som vil støtte oss fordi aktivitetene er viktige for bygda. Ingen protesterte da minimumskontingenten ble økt. Vi gjorde en vask av medlemslistene våre, og satt igjen med i overkant av 600 faktiske betalende medlemmer, og det er en ganske stor andel av bygda.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd

Vi kan hjelpe deg med

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn