Forside / Spesialutvikling

Spesialutvikling

Drømmer du om enklere hverdag med skreddersydde løsninger? Vi i Rubic kan realisere din drøm, vi har muligheten til å utvikle funksjoner og fagsystemer som dere måtte ønske.

Enklere hverdag med skreddersydde løsninger? 

Rubic har en sulten utviklingsavdeling som setter kunden først og som er en støttende partner til organisasjonen. For mange av våre kunder er nettopp den tette dialogen et viktig element. Sammen finner vi gode løsninger og skreddersyr der det er mulig. Vi hjelper dere  med å analysere behovene slik at vi kan lage et medlemssystem som kanskje også dekker behov dere ikke har tenkt på. Velger dere Rubic får dere en samarbeidspartner med lang erfaring som bidrar med kunnskap gjennom hele prosessen.

Vi har mulighet til å utvikle funksjoner og fagsystemer som dere måtte ønske. Dette vil da være prosjekter som vi kommer til å spesifisere i egne avtaler med gode prosjektbeskrivelser og leveringstidspunkter innenfor gitte rammer.  

Delinger av kostnader, vi vil også kunne vurdere nytteverdien av prosjekter om det er flere av våre kunder som kan dele regningen. Denne retten vil vi selv ha.

 

Foreninger med skreddersydde løsninger fra Rubic

Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) er en paraplyorganisasjon vi har hatt som kunde i noen år. De hadde behov for en god del spesielle funksjoner. NSFF er paraplyorganisasjon for 110 fotoklubber for amatørfotografer i hele landet. De hadde et utdatert medlemssystem som ikke lenger lot seg oppdatere og komplekse behov. NFFS arrangerer blant annet mange fotokonkurranser inkludert NM, det er konkurranser som skal være synlig for alle og konkurranser som bare skal kunne sees av medlemmene i en bestemt klubb. 

Rubic lot seg tilpasse til en hyggelig pris og NSSF er en fornøyd kunde.

Norges Skytterforbund (NSF) er et stort særforbund tilknyttet Norges Idrettsforbund, med 520 skytterklubber og 35.000 medlemmer. Forbundet arrangerer over 2000 konkurranser i året. Å holde orden på påmeldinger, ranking og historie er en utfordrende oppgave som Rubic med spesialtilpasninger håndterer fint.

Friskis&Svettis Norge startet i 1978 med en visjon om å tilby lett tilgjengelig og lystbetont trening av høy kvalitet for alle. Friskis&Svettis har 42 foreninger rundt om i Norge som i egne lokaler eller i treningshaller på skoler i nærmiljøet tilbyr flere ulike typer trening. Treningstilbudet vårt varierer fra forening til forening grunnet ulike forutsetninger.
Vi har spesial utviklet et nytt aktivitetssystem med tilhørende app, hvor man enkelt kan kommunisere med medlemmene, planlegge og booke treningstimer.

 

Ønsker du et uforpliktende møte med oss? 

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Hva kan vi tilby

Prosjekt

Et eget prosjekter som vi kommer til å spesifisere i egne avtaler med gode prosjektbeskrivelser.

Tett oppfølging

Tett samarbeid og oppfølging fra gjennom hele prosjektet.

Norsk utviklet

Utviklingsavdelingen til Rubic holde til i Innlandet. Gjennom jevnlige scrum møter kvalitetssikrer vi utviklingen

Analyse

Vi hjelper dere med å analysere behovene og utarbeide kravspec.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn