Forside / Ressurskalender

Ressurskalender

De aller fleste idrettslag og foreningen har flere ressurser som klubbhus skal fordeles eller bookes. For den som har ansvaret for fordelingen av ressursene er dette en nøtt som stadig må knekkes. 

Foreningens drømmeverktøy!

Glem excel-ark og ringerunde for hver minste endring som blir gjort. Har dere mange baner, haller, lokaler og føler kanskje at man mister oversikten til tider.
I tillegg skal treninger og kamper planlegges, baner skal holdes av og foreldre, trenere og motstanderlag skal oppdateres om endringer. Som banefordeler eller daglig leder kjenner du sannsynligvis godt til disse utfordringene?

Få oversikt med ressurskalender fra Rubic!

I ressurskalender får du full oversikt over organisasjons ressurser, baner, haller og lokaler på et sted. Rubics ressurskalender, som både kan brukes som app og i nettleser, gir deg oversikt over alle lag med den innebygde banefordelen. Her kan du sette opp faste treninger, gjøre raske endringer, drive ressursallokering på tvers av baner og haller og planlegge. Alt på ett sted.

Ressurskalender har også en integrasjon mot NFF som betyr at alt av kamper blir importert inn i kalenderen. Når det gjøres endringer vil man motta push varsler for at alle involverte alltid er oppdatert.

Ressurs- og banefordeling er en stor kabal, men med Rubic er det en kabal som alltid går opp pluss at man har full oversikt. 

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Gjentagende aktivteter

I våre ressurskalender kan man enkelt sette opp aktiviteter som er gjentagende som f.eks om en aktivitet går hver mandag i 2 måneder kan dette legges inn og kobles mot en gruppe.

Kommunikasjon

Ved endringer på en aktivitet enten det er tidspunkt eller avlysning så kan den som er ansvarlig enkelt sende ut en e-post til den ansvarlige om denne endringen.

Kobling mot app

Når man lager en aktivitet i vår ressurskalender blir denne synlig i vår app med en gang og den vil også komme tilgjengelig i den gruppen det gjelder.

Integrasjoner

Vår ressurskalender har integrasjon med FIKS, dette gjør at kamper kommer rett inn på rett bane.

Skybasert

Vår ressurskalender er skybasert og det betyr at den er tilgjengelig til en hver tid i skyen, man kan også logge seg på fra hvor og når som helst.

Kobling mot skjerm

Via våre APIer kan vi koble vår ressurskalender mot skjermer som henger på arena, klubbhus eller hjemmeside.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn