Bruk Rubic Banefordeling gratis i 30 dager!

Treninger skal planlegges, baner skal holdes av og foreldre skal oppdateres om endringer. Som banefordeler kjenner du sannsynligvis godt til disse utfordringene. Hadde hvert lag hatt hver sin bane og en fast treningstid hadde jobben vært enkel, men det er sjeldent virkeligheten i norsk idrett.

Vi har utviklet en løsning som er spesialtilpasset nettopp denne utfordringen. Rubic Banefordeling kan brukes som app eller i nettleser, og gir deg mulighet til å

   • holde oversikt over alle lag
   • sette opp faste treninger
   • drive ressursallokering på tvers av baner og haller
   • planlegge frem i til
   • endre treningssted og -tid
   • gjøre alle oppdateringer på ett sted

 

Fyll inn din informasjon, få opplæring og prøv Rubic Banefordeling gratis i ett år

Fem kjappe om Rubic Banefordeling

Rubic Banefordeling er en uavhengig modul som kan brukes uansett hvilke andre systemer laget, klubben og idrettsforeningen bruker ellers. Du kan enten laste ned appen vår LagetMitt og få full tilgang til systemet på mobilen eller bruke systemet i nettleseren din.

Det er tungvint og slitsomt å måtte oppdatere alle foreldre om endringer som kun gjelder noen få. Dette er heller ikke noe foreldrene setter pris på, og for mye informasjon kan skape forvirring. Med Rubic Banefordeling vil det automatisk sendes ut en e-post om endringer, og denne sendes kun til de endringen gjelder for. Alle som bruker appen kan få pushvarsler om viktige endringer som angår dem.

Ja, Rubic Banefordeling er integrert med både FIKS og TurneringsAdmin. Dermed får du full oversikt over treninger, kamper, cuper og turneringer på ett og samme sted. Det gjør det enklere for banefordeleren å planlegge frem i tid, samtidig som foreldrene kan holde seg oppdatert på alle barnas aktiviteter.

Som banefordeler er det kjempeenkelt å endre treningstid- og sted ettersom alt i systemet er basert på «drag-and-drop». Systemet er moderne og visuelt, hvilket gjør det enkelt for banefordeleren å holde oversikt over hvilke baner som er opptatt og hvilke som er ledige.

Rubic Banefordeling er først og fremst en løsning for idrettsforeningens banefordeler, som er ansvarlig for å sørge for at alle lag har en tilgjengelig bane til kamper og treninger. Det er imidlertid også nyttig for treneren, som kan få full oversikt på ett og samme sted. I tillegg er foreldre godt tjent med denne løsningen ettersom de får et oversiktlig og ryddig system å forholde seg til.

Kom i gang nå!

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

 • drive profesjonelt
 • yte god service til medlemmene
 • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
 • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn