Rubic Connect – Med nøkkelen i mobilen

I går åpnet Stortingspresident Masud Gharahkhani Drammens Ballklubbs nye klubbhus “Huset på banen”. Det gjorde han med sin egen mobil, der han har fått installert Rubic Connect-appen. Den gjør det mulig å styre tilgang på brukernivå.

I ni måneder har håndverkere jobbet på det som har blitt ballklubbens nye klubbhus og bydelshus for nærmiljøet. Like lenge har Rubic samarbeidet med Fredrikstadbaserte Inlet med dette som et pilotprosjekt for et brukerstyrt og skybasert låssystem integrert i Rubic Connect-appen.

Skybaserte låssystem

Inlet er opprinnelig en spin-off fra Netron. Netron skulle utvikle en god løsning for adgangskontroll for leilighetshotellet Wex i Fredrikstad. Resultatet ble et selvbetjent hotell, der alt fra booking og betaling til tildeling av rom og dørlåser håndteres. Siden har Netron gått bort fra denne totalløsningen, men erfaringen og markedsinnsikten ble med videre da Inlet ble etablert som et eget selskap. I dag er Inlet spesialister på lås og integrasjoner, og har utviklet en helt ny teknologi for å koble låser sammen med andre system.

  • Vi dannet da et nytt selskap, der vi rendyrket dette med skybaserte låssystemer, og etablerte samarbeid med mange av de store låsprodusentene som jobber i skyen. Du kan si at vi i Inlet er den svarte boksen i midten som ingen ser, som binder sammen de som produserer låsene og de som har systemer vi integrerer dette i. I dette tilfellet er det Rubic som har systemet, der vi har bidratt med å integrere løsningen i Rubic Connect-appen, forklarer Thomas Wisur, daglig leder i Inlet AS.

Nøkkel i Rubic Connect-appen

Rubic hadde allerede samarbeidet med Inlet i andre prosjekt. Da Drammen ballklubb ytret ønske om et låssystem som også taklet booking og fordeling av hallflater, var veien kort.

  • Fordeling av hallflater er jo nettopp det vi driver med, men resten trengte vi hjelp til. Første tanke var å bruke plastkort, men det er vanskelig å administrere. Inlet foreslo en løsning som kunne gi tilgang i en tidsbegrenset periode. Dette har vi siden samarbeidet om å videreutvikle.
  • Målet er å lette tilgang på en enkel og rimelig måte. Dette har vi nå integrert i Rubic Connect-appen, der alle som har denne kan få tilgang, ut fra de rettigheter eller tidsperioder som er spesifisert på denne personen. Dette kan både være rettet mot en enkel person- en vaktmester som skal ha døgnkontinuerlig tilgang –  eller en gruppe som for eksempel skal ha tilgang hver tirsdag mellom 17-19. Har du fått tilgang, dukket det en knapp opp i appen din som låser opp døren. Meget enkelt å administrere.

Her åpnes døren til «Huset på banen» med Rubic Connect appen.

Enkelt å installere for Rubic`s brukere

Låsstyringen er en del av et større prosjekt i Rubic, som omhandler styring av fysiske lokasjoner, dette i samarbeid med Inlet. Systemet passer til alle som har fysiske hindringer der mange skal ha adgang på forskjellige nivåer og tider.

  • Vårt samarbeid med Rubic har vært og er kjempebra. De er fremoverlente, løser ting raskt og er morsomme å jobbe sammen med. Vi har samarbeidet tett under integrering og testing, hatt en del møter og har begynt å gjøre mange spennende prosjekter sammen etterhvert.
  • Dette spesifikke prosjektet med Drammen Ballklubb var oppe og gikk i forrige uke, og nå var det gøy å se det hele offisielt åpnet. Det skal sies at det meste av jobben er gjort av Rubic, der vi etterhvert blir stadig mer som en hyllevareløsning. Fremover er også dette veldig enkelt for andre av Rubic`s kunder å få integrert i sitt system, da det meste av grunnlaget allerede er lagt. Høyst en dag eller to, så vil det være på plass, avslutter Wisur.

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn