Nyheter 2022

Rubic Connect for alle!

2022 blir et spennende år med masse nyheter. Rubic investerer både i fornyelse og nye produkter.

Forenkling, forenkling, forenkling , men samtidig kraftig. Rubic Connect erstatter LagetMitt.

Norsk foreningsliv er er mer enn idrett. Rubic Connect er laget for alle som skal engasjere  sine medlemmer, innbyggere eller kunder. Den nye appen passer for fler.
Medlemskapet i lomma er målet med Rubic Connect. Meld deg på, av og inn – gi og få beskjeder – skaff deg oversikt. Vi gleder oss stort til å lansering av den nye appen i 2022.

Prøv Rubic gratis i 30 dager!

Nytt aktivitetssystem

I samarbeid med Friskis&Svettis Norge har vi laget ett splunkende nytt system for deres 10.000 aktiviteter og 16.000 medlemmer. Forenkling av driften var målet. Sammen skal vi skape #MerTidTilAktivitet som for Friskis&Svettis sin del er lett tilgjengelig og lystbetont trening av høy kvalitet for alle.

I det nye aktivitetssystemet med tilhørende app har man muligheter for booking av treningstimer, kjøp av aktivitetskort og mye mer. Gjennom det nye systemet utvider vi målgruppen fra booking via akademi og anlegg til aktiviteter i grupper/lag som vi i dag kjenner i Rubic LagetMitt. App´en for dette nye systemet er Rubic Connect.

Gode og trygge betalingsløsninger med oppfølging i Rubic Medlem

Visste du at Rubic Medlem også er et fullverdi faktureringsprogram? Du kan fakturer medlemmer, sponsorene dine eller andre. Dette er en kraftig modul som er direkte koblet til dine medlemmer – dette gjør at oppfølgning blir enkelt.

Rubic + Swedbank = Sant! Rubic har i 2021 jobbet med å få på plass en trygg partner for betaling. Rubic Pay er det vi kaller tilbudet vårt for trygge og enkle betalinger der kjøpere og selgere møtes – både i butikk og på nett. I Rubic legger vi stor fokus på at det skal være enkelt og ikke minst trygt for medlemmene å betale, dette gjør vi ved å tilby flere betalingsmetoder. Vipps, bankkort og ulike varianter av fakturaer.
Alt av oppfølging gjør du fortsatt i Rubic.

Rubic – Din kompis i hverdagen.

Vi tilbyr hjelp til drift av din organisasjon. I 2022 vil vi styrke dette konseptet ytterligere med en partner som kan kjøre ditt regnskap og gi gode råd som for avanserte foreningsdrift. Les mer om Rubic Kompis.

Ønsker du å vite mer og starte det nye året med en enklere hverdag? Book et møte med oss i dag!

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn