idrettslag

Laget Mitt – et verktøy for alle

Laget Mitt er et godt verktøy for klubben, støtteapparatet, foreldre og utøvere, og kan erstatte andre kommunikasjonskanaler som f.eks. SMS, e-post, Spond og Facebook.

All informasjon om utøvere og støtteapparatet kan synkroniseres automatisk mot medlemsregisteret. På den måten er klubben sikret at informasjonen som ligger i begge systemer hele tiden er oppdatert. Ulike klubber velger ulike framgangsmåter, men vi bruker Storhamar fotball som eksempel. Der er det støtteapparatet og i første rekke foreldrekontakten i hvert lag som har ansvar for å sørge for at Laget Mitt er oppdatert.

Støtteapparatet kjenner laget

Fordelene med å “delegere” oppdatering av Laget Mitt til støtteapparatet i lagene er åpenbare: Det er støtteapparatet som har oversikt over hvem som er utøvere, foresatte og hvem som er i støtteapparatet. I stedet for å melde inn endringer til administrasjonen i klubben, skal støtteapparatet selv sørge for å oppdatere oversikten over utøvere/spillere og de som er i støtteapparatet.

Informasjon om utøvere og støtteapparatet i Laget Mitt synkroniseres automatisk mot medlemsregisteret.

Ulik bruk

Laget Mitt er i Storhamar fotball i første rekke et verktøy for støtteapparatet, og hvordan de forskjellige årgangene bruker det vil være forskjellig.

Ungdomsfotballen er mer opptatt av resultater og oppmøte til kamper og trening og vil bruke funksjoner som registrering av oppmøte og statistikk og tabeller, mens for de yngre årgangene er det ikke like mye fokus på dette. I disse årgangene vil det være nok å bruke Laget Mitt for å holde oversikt over spillere, hvem som er foresatte og legge ut informasjon om trening og kamper.

Det som legges inn av informasjon i Laget Mitt vil også automatisk vises på lagssiden på klubbens hjemmeside. I tillegg vil de som skal være med på aktiviteten få et varsel om dette både som en e-post og i Rubic Laget Mitt appen.

Hvorfor ikke bruke e-post, SMS eller Facebook?

E-post, SMS eller Facebook er enkelt å bruke, men de er også “enkle”. Med Laget Mitt kan du også sende e-post til alle foresatte, men du kan også gjøre så mye mer. Grunnen til at Laget Mitt er bedre egnet som et verktøy for idrettslag er at foresatte kan følge sine barn og vil få e-postvarsler og push-meldinger (om de har installert appen) som minner dem på, og viser hvilke kamper og treninger som barnet/barna skal være med på. Laget Mitt-app’en følger barn (eller flere barn) uavhengig av hvilket lag eller aktivitet som de er med på. Dette gjør at foreldre kan på et tidligere tidspunkt planlegge hva som skjer enn om man må vente på en sms som noen må huske å sende ut i passende tid før aktiviteten skjer. I app’en kan foreldre eller utøvere melde forfall til trening og kamper direkte og alle trenere vil automatisk få melding om dette.

Reklamefritt

Facebookgrupper krever at alle de som skal være med må registrere seg på Facebook, det er fortsatt mange som ikke ønsker å gjøre dette.

Laget Mitt er et system du kan bruke uten reklame og at du utleverer personlig informasjon som kan brukes av andre. Ulempen med å bruke e-postlister er også at de må vedlikeholdes og de er personlige. Det betyr at om en annen i støtteapparatet skal sende ut en e-post til alle foreldre i laget så er det ikke sikkert at de har fått med seg alle foreldre eller utøvere. Ved å sende e-post fra Laget Mitt er du sikker på at du sender til absolutt alle i laget og alle som sender e-post bruker samme kontaktinformasjon og e-postadresser.

Prøv gratis i 30 dager!

Rubic gjør medlems- og foreningsarbeid enkelt, effektivt og morsomt!

Ta kontakt, så ser vi sammen på hva Rubic kan gjøre for din organisasjon. Vi garanterer at du som Rubic-bruker blir fornøyd!

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn