Forside / Kurs og påmelding

Kurs og påmelding

Det digitale systemet Rubic er skreddersydd for medlemshåndtering og -registrering. Systemet er spesielt utviklet for norske behov, og med modulen Rubic Påmelding kan alle mellomstore og store arrangører, foreninger, frivillige organisasjoner, bransjeforeninger og andre lag og grupper ta i bruk et essensielt og tidsbesparende hjelpemiddel i kommunikasjon og interaksjon med sine medlemmer og frivillige.   

Påmeldingsløsning med app tilknyting!

Rubic har utviklet en påmeldingsfunksjon som støtter de aller fleste oppgavene og i tillegg til at det er veldig tidsbesparende. Den er svært nyttig og passer for både små og store organisasjoner med små arrangementer til større kurs og konferanser. 

Gjør det enkelt for deg og dine medlemmer!

Som kunde kan du benytte deg av påmeldingsmodulen til en rekke ulike formål. Dersom du for eksempel organiserer et arrangement, en samling eller et møte, kan du enkelt opprette et påmeldingsskjema i modulen. Du kan også opprette et skjema for påmelding til foreningen eller klubben, eller til forskjellige treningsgrupper. Påmeldingsskjemaet kan skreddersys med ulike spørsmål til deltakeren, og du kan styre detaljer som pris og tracks.

Skjemaet blir deretter liggende på en egen landingsside, hvor du også kan ta betalt ved påmelding. Dette sikrer en mer effektiv drift. Om ønskelig kan skjemaet gjøres tilgjengelig for utvalgte segmenter av medlemmene.


Her kan dere opprette skreddersydde påmeldingsskjemaer som kan brukes til alt fra påmelding til stor arrangementer til mindre samlinger og innmelding i foreningen. Hvert skjema blir presentert på en egen landingsside der dere også kan ta betalt direkte samtidig som folk melder seg på. Påmeldings funksjonen blir også brukt for påmelding av akademier og de forskjellige turnpartier. 

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Ta betalt

Når man åpner opp påmeldingen kan man ta betalt direkte fra deltakerne. Om man ikke betaler blir man automatisk slettet.

Kommunikasjon

Når arrangementet er fult kan man enkelt komunisere med deltakerne enten via app eller e-post.

Landingside

Når man lager en påmeldinger etableres det en landingside til arrangementet som det er mulig å dele i sosialemedier eller hjemmeside.

Integrasjon mot medlemssystem

Det er integrasjon mot Rubic sitt medlemssystem som kan gjøre sjekk om krav til medlemskap for å være med på arrangementet eller ikke.

Fleksible

Det er mulig å lage skjemaet i forhold til spørsmål akkurat som man vil selv. Dette gir en bra fleksibilitet.

Maks antall og venteliste

Sett opp at maks antall på en aktivetet så holder Rubic orden på ventelisten. Hvis noen melder seg av vil den første på venteliste få et tilbud om være med.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn