Kolonihagene flytter inn i Rubic!

Standardløsning

Rubic er stolte av å kunne presentere Oslo Krets av Norsk Kolonihageforbund som kunde av Rubic. Dette er en kunde som passer Rubic veldig godt, siden de ønsker å basere sin løsning på en standardløsning som er tilpasset direkte til kundens behov. De har tatt i bruk følgende moduler i vår løsning: CRM for medlem, mobilapp, betaling, påmelding og frivillighet. Vi har utviklet ny min side og løsning for ansiennitet, samt videreutvikling av vår påmeldingsløsning. 

Les også om Norges skytterforbund og Norsk Selskap for fotografi som også har fått tilpasset vår standardløsning. 

Hva er en kolonihage?

“En kolonihage er en samling parseller på kommunal eller privat grunn, i byer eller bynære strøk. I Norge skiller kolonihagene seg fra parsellhagene ved at de førstnevnte har bebyggelse på parsellen. En kolonihage drives i fellesskap av leietakerne, ikke ulikt et sameie. Det er felles ansvar for fellesområder og felles bygninger, men hver parselleier driver sin egen parsell, steller egen hytte og dyrker og beplanter eget område innenfor de reglene som er etablert i kolonihagen.”

Les mer om kolonihagene her.

Nå er systemet lansert

“Vi benytter systemet til å kunngjøre ledige kolonihager som skal omsettes til venteliste medlemmene, og vi har nylig fakturert 7500 årsavgifter til våre medlemmer og dette har gått veldig greit. Vi takker samtidig for veldig god oppfølging fra Rubic`s team gjennom hele prosjektperioden og nå i lanseringsfasen. Dette har fungert helt utmerket og på en svært positiv måte. Vi har tillit til at dette vil fortsette også nå når vi går over i driftsfasen sier Styreleder Bente Mogård«.

Trenger din forening et nytt medlemssystem? Book et møte med en av våre produkt eksperter i dag. 

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn