Forside / Frivillighetssystem

Frivillighetssystem

Rubic Funksjonær hjelper deg bort fra regneark og gule lapper og over i en strukturert, enkel og effektiv hverdag. Her kan frivillige melde seg på, eller hentes fra medlemssystemet.

Arrangørens drømmeverktøy - rekruttering, oversikt og kommunikasjon!

Store og små arrangementer er helt avhengig av frivillige. Det er lite som kan måle seg med den norske dugnadsånden. Ildsjeler og ivrige frivillige stiller mer enn gjerne opp når det arrangeres festivaler, idrettsarrangementer, loppemarkeder, samlinger og stevner.
Da er det viktig å ha et godt system med oversikt over de som har vært med tidligere og verktøy til å rekruttere nye. Men kanskje viktigst av alt; et system som gjør det enkelt å kommunisere seg imellom.

Planlegging og gjennomføring gjort på 1,2,3

Rubic Funksjonær hjelper deg bort fra regneark og gule lapper og over i en strukturert, enkel og effektiv hverdag. Her kan frivillige melde seg på, eller hentes fra medlemssystemet.

Med Rubic Funksjonær oppretter du en egen landingsside med alt av innhold for arrangementet. Linken til denne kan sendes på mail til fjorårets frivillige eller andre kontaktlister, eller, kanskje det beste, du bruker medlemsregisteret til Rubic.

Rubic Funksjonær er en modul som er integrert mot Rubic Medlem. Når landingssiden er etablert og distribuert, da starter ting å skje! Blant annet melder alle positive ildsjeler i fra på landingssiden om når de kan stille. Du som arrangør ser at ting tar form og det er veldig enkelt å kommunisere med de frivillige, SMS- og mail verktøyet er veldig effektivt hjelpemiddel før, under og etter arrangementene.  

App for funksjonærer, frivillige, akkreditering og kommunikasjonsplattform!

Rubic gjør frivillighets jobben enkelt, i samarbeid med World Cup har vi utviklet en egen app for funksjonærer og frivillige. Rubic Connect appen skal gjøre det enklere å kommunisere og organisere funksjonærer og frivillige på arrangement. Inkludert i løsningen er en egen akkrediteringsfunksjon med navn og bilde.

Les mer om hvordan de organiserte 25.000 frivillig timer og 400 funksjonærer under World Cup i Kvitfjell med Rubic

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Digitalt akkrediteringskort

I Rubic Connect vil den frivillige finnet sitt digitale akkrediteringskortet med bilde om man ønsker. Noe som også kan skrives ut på fysiske akkrediteringskort.

Kommunikasjon

I vår app kan medlemmer kommunisere i både grupper og mellom enkelt medlemmer. Foreningen har en fleksibel mulighet til å sette opp kommunikasjonsgrupper eller det å kommunisere til alle.

App

I Rubic Connect vil den frivillige finne en oversikt over alle vakter som man er påmeldt med oppmøte tidspunkt og dokumenter som tilhører vakten.

Vakter

Det gies mulighet til at den frivillige kan melde seg rett på en vakt. Dette gir rask og god oversikt over de frivillige.

Påmelding

Alle som er frivillige kan gå inn på hjemmesiden å melde seg på direkte selv. Vi har også utviklet påmelding for andre personer som trenger akkreditering.

Skybasert

Systemet finnes i skyen, dette vil bety at man har tilgang til systemet fra hvor og når som helst. En del av kommunikasjonen kan man gjøre via mobilapp.

Integrasjoner

Vi har integrasjoner med vårt medlemssystem, vi har også utviklet et integrasjon med safespot som gjør det mulig å holde kontroll på smittesporing i soner.

Oppmøteregistering

Den frivillige kan med mobilappen melde oppmøte, dette gjøres via GPS koordinater. Om personen ikke er i nærheten og prøver å melde oppmøte, går ikke dette.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn