Fotballjente med LagetMitt-appen

Fra regneark til full oversikt for både medlemmer og støtteapparat med Rubic medlemssystem

Banefordeling gjort enkelt. Kommunikasjon som når ut til alle medlemmer i sanntid. God organisering, jevn flyt i økonomien og mer tid til aktivitet. Dette er noe av det Rubics medlemssystemer kan hjelpe deg med. 

Det trenger ikke å være komplisert å organisere et idrettslag. Eller et arrangement eller forening, for den saks skyld. Med det riktige verktøyet kan veldig mye automatiseres, så både medlemmer og ansvarlige kan bruke mer tid på det som er viktig.

Banefordeling gjort enkelt

Lillehammer Kvinnefotballklubb har 400 medlemmer, fra jenter 8 år opp til senior. Det utgjør 30 lag. Som daglig leder eller banefordeler vet du hvor mye frustrasjon det kan være å holde orden på dette i excel. I Rubic LagetMitt er banefordelingsfunksjonen en lojal assistent å støtte seg på. Det er Åse Marita Høitomt, daglig leder i Lillehammer Kvinnefotballklubb veldig fornøyd med.

– Hvis kamper må flyttes, går vi inn på oversikten og ser hvor det er en ledig bane. Tidligere måtte lagleder eller trener ringe, tekste eller maile alle, men med Rubic er dette mye enklere. Banefordeling er en stor kabal, men med Rubic er det en kabal som alltid går opp.

En banefordelers drømmeverktøy

Fra regneark til interaktivt system

I tre år håndterte Utleira sin medlemsmasse og alle aktiviteter med lister hentet ut fra Excel, etter å ha tatt farvel med et system de ikke var fornøyd med. Høsten 2019 satte de ned en egen gruppe som vurderte flere systemer og rangerte dem. Og gikk for Rubics medlemssystem. En ganske drastisk forandring til et langt mer automatisert, interaktivt og brukervennlig system. 

– Vi valgte Rubic fordi de har bedre funksjonalitet og er et mer komplekst system sammenlignet med alle andre på markedet. Her får vi alt vi trenger, samtidig som de har gode tilleggsmoduler til f.eks  å administrere dugnad og klubbdommere. 

– For oss var brukergrensesnittet viktig, men også hvor fremtidsrettet og økonomisk solide de er. Det vi så var at Rubic per i dag har kommet lengre enn tilsvarende system og at de antagelig også vil være det om 3-5 år, forklarte Pål Wahl, daglig leder i Utleira IL

Det mest komplette medlemssystemet i markedet

Kommunikasjon og påmelding

Minst 25.000 frivillighetstimer krevdes da verdenseliten i alpint satt utfor bakkene under World Cup i Kvitfjell i 2019. Da var det bra de hadde et velfungerende system der funksjonærer kunne melde seg på, der de kunne kartlegge behov for mat og overnatting samt ha et kommunikasjonsverktøy som nådde ut til alle involverte via sms.

– Vi hadde ikke klart dette uten et fungerende verktøy. Det var rett og slett avgjørende, kunne bakkesjef i World Cup Kvitfjell, Per Arne Kleven, fortelle.

Skreddersydd arrangørverktøy

Publikum på WC Kvitfjell

En app for alt

Med mange medlemmer, trenere og foreldre som alle trenger oppdatert informasjon, gjør appen “Laget Mitt” det enkelt å nå ut til alle med blant annet endringer og nyttig informasjon. Her har både foreldre, deltagere og støtteapparat oversikt over hvilken bane som skal brukes, kontigent kan betales, de kan kommunisere og få varsel ved endringer. Informasjon om utøvere og støtteapparatet i Laget Mitt synkroniseres automatisk mot medlemsregisteret. Og er NIF-godkjent.

– Jeg vil spesielt fremheve banefordelingen, fakturasystemet og ikke minst, appen. Nå har vi alt i lomma, oppdatert til enhver tid. Vi har 200 trenere, og når en av dem legger inn noe får alle medlemmene i gruppa, på laget og de foresatte det samtidig og med en gang. Kjapt og enkelt. Det samme med fakturasystemet – et par tastetrykk, så har du betalt, la Ketil Gjerde, daglig leder i Vind IL, til.

Brukervennlig med tett oppfølging

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn