Fem grunner til å velge Rubic medlemssystem

Banefordeling gjort enkelt. Kommunikasjon som når ut til alle medlemmer i sanntid. God organisering, jevn flyt i økonomien og mer tid til aktivitet. Dette er noe av det Rubics systemer kan hjelpe deg med. For godt til å være sant? Neida, hør bare hva fornøyde brukere sier.

Dugnad og frivillighet

Minst 25.000 frivillighetstimer krevdes da verdenseliten i alpint satt utfor bakkene under World Cup i Kvitfjell i 2019. Da var det bra de hadde et velfungerende system der funksjonærer kunne melde seg på, der de kunne kartlegge behov for mat og overnatting samt ha et kommunikasjonsverktøy som nådde ut til alle involverte via sms.

“Vi hadde ikke klart dette uten et fungerende verktøy. Det var rett og slett avgjørende.”
–  bakkesjef, World Cup Kvitfjell, Per Arne Kleven.

Les hele saken her

Barn som spiller i krops

Like fullt er det mulig å organisere faste dugnader på en enkel og effektiv måte. Gule lapper, tilfeldige e-poster, egenkomponerte excel-lister og gjøremålslister hører fortiden til. Med Rubic Funksjonær legges informasjonen ut på ett eneste sted. Dugnadskoordinatoren forholder seg kun til Rubic

Banefordeling

Lillehammer Kvinnefotballklubb har 400 medlemmer, fra jenter 8 år opp til senior. Det utgjør 30 lag. Som daglig leder eller banefordeler vet du hvor mye frustrasjon det kan være å holde orden på dette i excel. I Rubic LagetMitt er banefordelingsfunksjonen en lojal assistent å støtte seg på.

“Hvis kamper må flyttes, går vi inn på oversikten og ser hvor det er en ledig bane. Tidligere måtte lagleder eller trener ringe, tekste eller maile alle, men med Rubic er dette mye enklere. Banefordeling er en stor kabal, men med Rubic er det en kabal som alltid går opp.”
– Åse Marita Høitomt, daglig leder i Lillehammer Kvinnefotballklubb.

Les hele saken her

Gruppe mennesker samlet i ring

Det er slutt på tiden da banefordeler endret en aktivitetet, for at alle lagledere, utøvere og foresatte så aktivt måtte søke etter oppdatert informasjon, og ikke alltid fant det. 

En endring, en visning, konsistente data. Det er Rubic banefordeler.

En app for alt

Med mange medlemmer, trenere og foreldre som alle trenger oppdatert informasjon, gjør appen det enkelt å nå ut til alle med blant annet endringer og nyttig informasjon.

“Jeg vil spesielt fremheve banefordelingen, fakturasystemet og ikke minst, appen. Nå har vi alt i lomma, oppdatert til enhver tid. Vi har 200 trenere, og når en av dem legger inn noe får alle medlemmene i gruppa, på laget og de foresatte det samtidig og med en gang. Kjapt og enkelt. Det samme med fakturasystemet – et par tastetrykk, så har du betalt.”

– Ketil Gjerde, daglig leder i Vind IL

Les hele saken her

Fordelene med at støtteapparatet oppdaterer LagetMitt er åpenbare: Det er støtteapparatet som har oversikt over hvem som er utøvere, foresatte og hvem som er i støtteapparatet. Informasjon om utøvere og støtteapparatet i LagetMitt synkroniseres automatisk mot medlemsregisteret.

Kommunikasjon

Med over 2.500 medlemskap som til sammen dekker mer enn 7.000 enkeltpersoner er De Sandvigske Samlingers venner en av landets aller største museums-venneforeninger. Problemet var at alt for få fikk med seg at de hadde av arrangementer. Det å bytte til Rubic medlemssystem har virkelig fått fart i spesialvisningene venneforeningen arrangerer. Informasjonen når nå ut til medlemmene.

“Etter at vi tok i bruk Rubic sitt system har vi hatt en voldsom pågang. Nå er det sånn at vi må si ifra om at det bare er de første som melder seg på som får komme.”

– Svend Strand, leder, De Sandvigske Samlingers venner.

Les hele saken her

funksjonær frivillige peer gynt

Rubic påmelding

Perfekt dersom du ønsker å tilby påmelding til et event. Ta betalt i forkant så driver dere mer effektivt. Systemet støtter gratis-arrangement, enkeltpris og pris per track.

Kunder bruker denne modulen til alt fra påmelding og betaling for samlinger eller møter til påmelding til treningsgrupper eller segmenter av medlemmer.

Påmeldingsskjema kan skreddersys med blant annet spørsmål til deltakeren, priser og tracks. Alt dette blir presentert på en egen landingsside som opprettes for påmeldingen.

Les mer om Rubics forskjellige moduler her

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn