Forside / CRM for medlem

CRM for medlem

Medlemslistene er forenings viktigste verktøy. Disse danner grunnlaget for all kommunikasjon og alle fakturautsendelser. Uavhengig om du er ansvarlig for en idrettsklubb eller en forening, vil oppdaterte medlemslister gjøre hverdagen enklere for alle.

Mindre administrativt arbeid

Med Rubic får medlemsansvarlig drahjelp av hele organisasjonen. Det gjør det enklere å holde informasjonen oppdatert og reduserer arbeidsmengden. Dersom medlemsansvarlig skal være alene om arbeidet vil han eller hun bruke over 50 % av tiden sin bare på å holde informasjonen oppdatert. Med Rubic synkroniseres alle lister og registre opp mot medlemsregisteret, slik at informasjonen automatisk er oppdatert hos alle i administrasjonen. Hvis du er medlemsansvarlig i en idrettsklubb vil det være nyttig når lagleder registrerer en ny spiller på laget. Denne personen vil da automatisk også befinne seg i medlemsregisteret, slik at han eller hun får nødvendig informasjon og mulighet til å betale medlemskontingent.

Fornøyde medlemmer

Som medlem i en idrettsklubb eller forening er det frustrerende å ikke motta viktig informasjon fordi noen har registrert e-postadressen din feil eller fordi du ved en glipp ikke har blitt oppført i medlemsregisteret. Til sammenligning kan det være vel så frustrerende å fortsatt motta informasjon etter at du har meldt deg ut av en organisasjonen. Med oppdaterte medlemslister sikrer du at alle som skal få informasjon, får det, og at alle som ikke skal få informasjon, ikke får det.

Hvis dere mener at et moderne system som alle i foreningen kan bruke, til alt og i en og samme løsning er det dere trenger – er det grunn til å tro at fordelene ved å bytte medlemssystem langt vil overstige ulempene for dere.

Ønsker du et uforpliktende møte med oss?

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Skybasert CRM

Rubic er en standardløsning som det er mulig å få tilpasset til akkurat de behovene som din forening har.

Min side

Medlemssystem med innlogging til «min side» for alle medlemmer. Min side finner mang også i vår generiske app som heter Rubic Connect.

Lokallagsmodul

Med Rubic kan dine lokallag eller avdelinger jobber med å oppdatere data samt kommunisere med medlemmene som tilhører denne foreningen.

Rapportering

I Rubic finner man alle rapporter men trenger for en god og effektiv foreningsdrift.

NIF-Godkjent

Rubic er godkjent som integrasjonspartner til Norges Idrettsforbund. Dette betyr at man kan velge Rubic som klubbens medlemssystem.

Fakturering

Rubic er integrert med følgende betalingsløsninger E-faktura, OCR, Vipps, betaling med kort og avtalegiro.

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn