Brukervennlig medlemssystem med tett oppfølging

Jeg har vært gjennom mange forskjellige system i forskjellige bransjer og situasjoner. Sjelden har opplevelsen av et nytt system vært så bra, i tillegg til den tette oppfølgingen vi får. Som klubbleder vil jeg si at dette rett og slett er veldig bra. – Ketil Gjerde, daglig leder i Vind IL.

Vind IL er et av Innlandets største idrettslag, med 1500 medlemmer. De holder til på Gjøvik og tilbyr fotball, amerikansk fotball, cheerdance, langrenn og bordtennis.

Oppfølging var utslagsgivende

Idrettslaget slet med et gammelt og utdatert system, hvor mye måtte gjøres manuelt og banefordelingen ble ført på regneark.

Det var mye frustrasjon rundt det gamle systemet, ikke minst at vi ikke ble fulgt opp på noen som helst måte, vi fikk ikke svar på våre henvendelser. Det skjedde ingen utvikling, og det manglet viktige funksjoner, forklarer Ketil Gjerde, daglig leder i Vind IL.

De begynte å søke i markedet etter alternative system, og hadde kontakt med flere, blant dem Rubic.

Vi brukte lang tid på å lete etter et nytt system som passet vårt behov, og endte opp med tre NIF-godkjente system vi prøvde ut. Opplevelsen av å bli så tett fulgt opp ble utslagsgivende for valget av Rubic, ikke minst har vi opplevd dette også etter salget. Vi får raskt svar på alt vi spør om, følges tett opp og føler at vi blir hørt også med hensyn til ønsker om endringer.

Rubic med godkjent NIF-integrasjon

Brukervennlig og enkelt

Vind IL ønsket seg et helhetlig system med god oversikt over medlemmene. Med et bredt og variert utvalg av idretter ble det enklere for både administrasjon, utøvere og foresatte å ha full oversikt.

Systemet er veldig brukervennlig og dekker veldig mange behov, ikke minst er appen veldig nyttig. Nå bruker vi vesentlig mindre tid på administrasjon og tilbakemeldingene fra medlemmene er at det er kjempeenkelt å bruke.

Rett i lomma og et tastetrykk unna

Med 1.500 medlemmer er det mye å holde orden på; fakturautsendelser, banefordeling, trenere og kommunikasjon som skal nå ut til alle. Da er det viktig med oppdatert informasjon.

Jeg vil spesielt fremheve banefordelingen, fakturasystemet og ikke minst, appen. Nå har vi alt i lomma, oppdatert til enhver tid. Vi har 200 trenere, og når en av dem legger inn noe får alle medlemmene i gruppa, på laget og de foresatte det samtidig og med en gang. Kjapt og enkelt. Det samme med fakturasystemet – et par tastetrykk, så har du betalt. 

Medlemssystemet Rubic har funksjoner for alle behov

Endringsvillige

Rubic er opptatt av å ha god kommunikasjon med sine brukere, og samtidig være fremtidsrettet med et system som utvikler seg i takt med brukernes og markedets behov.

Rubic er endringsvillige – kommer vi med forslag om endringer som de ser at også andre kan ha nytte av, gjør de raskt endringen. Vi er veldig fornøyde, medlemmene våre er fornøyde, og systemet fungerer veldig bra. Og de utvikler det kontinuerlig, så det blir stadig enda bedre. Samtidig var det enkelt å komme i gang, og lett å lære. Martin og Anders gir svar med en gang der ikke helpdesk kan hjelpe. De har et bra eierskap til systemet og er alltid på hugget.

Rubic AS ble startet i 2014 av Rune Solholm Bakken. Med masterstudier i innovasjon og næringsutvikling i ryggen og mange års erfaring som ishockeydommer i eliteserien og fotballspiller i andre divisjon hadde han godt innblikk i hva som ikke fungerte i de forskjellige idrettslagene. Med støtte fra Innovasjon Norge og sterke investorer i ryggen satt Rubic i gang. I dag har selskapet over 300 kunder innen idrett, foreninger og arrangement  med en produktportefølje på fire produkter.

Prøv gratis i 30 dager

Høres Rubic ut som noe for deg og din forening? Fyll ut skjemaet nedenfor og prøv systemet gratis i 30 dager! Har du spørsmål om Rubic Påmelding eller andre av våre moduler, kan du sende en e-post til hei@rubic.no eller kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor.

Vi kan hjelpe deg med

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Kom i gang

RUBIC har hjulpet over tusen organisasjoner og deres medlemmer til en enklere hverdag. Få mer tid til aktivitet – prøv RUBIC uten forpliktelser.

Del denne artikkelen

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn