Forside / Betaling

Rubic + Swedbank Pay = Sant

Rubic har inngått samarbeid med Swedbank Pay dette gjør hverdagen for våre kunder enklere og bedre. 

Om Swedbank Pay

Swedbank Pay er det vi kaller tilbudet vårt for trygge og enkle betalinger der kjøpere og selgere møtes – både i butikk og på nett.

Laget med omtanke

Swedbank har i 200 år gjort det mulig for mennesker, bedrifter og samfunnet å vokse. Det ville ikke vært mulig hvis vi ikke samtidig sørget for at menneskene, bedriftene og samfunnet vi samarbeider med, føler seg trygge i hvert trinn.

Nå når stadig mer av handelen skjer på nettet, passer vi på å gi både kjøpere og selgere den samme tryggheten som vi alltid har gjort. Det betyr at vi behandler opplysningene på en sikker måte, men også at vi er ansvarsfulle når vi tilbyr tjenester for betaling. Vi oppmuntrer for eksempel ikke kundene til å ta opp kredittlån som de får problemer med å betale.

For både kjøpere og selgere

Uansett hvilken side av kassen du står på, skal det være enkelt å bruke Swedbank Pay.

Når du som privatperson bruker Swedbank Pay, kan du betale på den måten som passer deg for øyeblikket. Du kan også lagre opplysningene for å gjøre fremtidige kjøp smidigere, og du kan når som helst endre eller fjerne disse ved å logge inn.

For deg som har butikk, har vi både komplette og skreddersydde løsninger for å ta betalt av kundene, selvsagt med support fra installasjon til ferdigstilling. Det gjelder om du har en fysisk butikk, en netthandel eller begge deler.

Swedbank Pay er en del av PayEx Sverige AB.

Trygghet for kunden

Vi vil alle føle oss trygge når vi handler på nettet. Med vår Checkout kan kundene stole på at betalingen skjer på en sikker måte som beskytter personopplysningene.

Det blir gjort flere kjøp

Jo smidigere opplevelsen er for kundene, desto større er sannsynligheten for at det blir et kjøp. Ved å tilby flere betalingsmetoder og mulighet til å lagre opplysninger, går du ikke glipp av kjøp på grunn av unødvendige komplikasjoner.

Én avtale, én pris

Én avtale og én pris for hele pakken, i stedet for separate avtaler for betalingsmetodene du vil tilby kundene. Dessuten kreves det bare én installasjon for å komme i gang.

Jeg ønsker informasjon

Vi leverer

Våre funksjoner

Alt man trenger på en plass

Vipps

Avtalegiro

Bank og Kreditkort

Faktura med KID

Oppgjør

E-faktura

Artikkel

Prøv GRATIS i 30 dager!

Prøv Rubic helt uforpliktende for å se om RUBIC kan hjelpe dere til å spare tid og få mer kontroll på medlemmene. 

“Drift smartere, øk inntektene og frigjør tid til bedre aktivitet”

Rubic AS skal være best på å hjelpe foreninger til å

  • drive profesjonelt
  • yte god service til medlemmene
  • frigjøre mest mulig tid hos administrasjon og frivillige
  • sørge for god kommunikasjon og samhandling mot grupper/medlemmer, grupper og mellom medlemmer

Logg inn